avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acord vecin pentru sediu social si punct de lucru.
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acord vecin pentru sediu social si punct de lucru.

Buna ziua,

Doresc sa imi infintez sediul social si punctul de lucru al unui SRL in propriul imobil. Locuiesc la casa, cu trei apartamente, nu exista asociatie de proprietari/locatari si am un singur apartament cu care ma invecinez perete in perete.
Acest apartament vecin a fost inchiriat unei societati comerciale, care il foloseste ca punct de lucru (coafor).

Intrebarea este, eu mai am nevoie de acordul proprietarului, asa cum scrie in lege, daca destinatia imobilului a fost schimbata in spatiu comercial?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 13:30, 8 Mai 2018
Daca destinatia imobilului a fost schimbata in spatiu comercial,nu mai este necesar acordul vecinilor
Eu zic ca un acord al vecinului proprietar, pe documentul necesar la ORC, nu v-ar deranja prea mult.
Pentru ca formularul despre care vorbim se completeaza cu vecinii "direct afectati" si in plus este nevoie de acordul com. ex. al as. prop. - si dupa cum ne-ati spus, nu aveti asociatie de proprietari/locatari, in momentul cand vecinul dvs. a schimbat destinatia locuintei, vi s-a cerut acordul? Ma gandesc ca trebuie sa urmati aceeasi procedura...
Este un alt tip de document la ORC? Trebuie mers la dansii si intrebat.
Mult succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie imobil din spatiu locuibil in spatiu comercial ContSters64816 ContSters64816 Buna, Am si eu o problema ...detin un imobil..care este spatiu locuibil si as dori sa il transform in spatiu comercial si ulterior sa il inchiriez dar din ... (vezi toată discuția)
Asociatie proprietari Elena.chi Elena.chi Buna ziua, Am inchiriat un spatiu comercial la parterul unui bloc (cu act doveditor de la primarie pentru schimbare destinatie din locuinta in spatiu ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie in cf a spatiului cristinaboganescu cristinaboganescu daca trebuie sa schimb destinatia spatiului proprietate din locuinta in spatiu comercial de ce semnaturi am nevoie?mentionez ca in bloc nu exista asociatie de ... (vezi toată discuția)