Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa paza padure

Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Ce trebuie facut daca am mostenit (impreuna cu alti 4) o suprafata de cca 22 ha padure? In sensul ca vrem sa fim in legalitate. Citind prin MO am inteles ca trebuie incheiat un contract cu ocolul silvic pentru paza. Intrebarea e ce taxe trebuie platite in afara de impozit?
Deasemeni ocolul silvic (exploatand padurea) plateste ceva proprietarilor? Intr-un cuvant as vrea sa stiu daca sa ma bucur sau nu de mostenire.
Cel mai recent răspuns: bratudnl , utilizator 18:20, 31 Octombrie 2009
este o chestiune tragico-comica, deoarece singurul lucru de care va veti putea bucura cu adevarat va fi o cantitate de lemn care o veti putea lua in fiecare an din padurea detinuta.Nu puteti taia cand vreti, cat vreti si cum vreti, totul este controlat de catre ocolul silvic.Mai puteti avea o bucurie...va simtiti proprietari de padure..;)
Multumesc pentru lemne!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Cita padure pot sa tai ? gicubutnaru gicubutnaru Bine v-am gasit. Un batrinel de 80 de ani a primit ,prin Legea 1/2000 pentru reconstituirea dreptului de proprietate asupra terenurilor agricole si celor ... (vezi toată discuția)
Exploatare forestiera asociatie manutescu manutescu Buna ziua, Suntem o asociatie de proprietarii de padure,si am dorii sa sa exploatam lemnul care ni se cuvine anual,dar nu stim cum se deconteaza lemnul din ... (vezi toată discuția)