avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Am achiziționat un imobil împrejmuit cu gard de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Am achiziționat un imobil împrejmuit cu gard de beton, dar vecinul a constatat la măsurători că gardul este amplasat pe terenul lui. Ce pot face în această situație?

am achizitionat un imobil imprejmuit cu gard de beton. mentionez ca nu am facut masuratorile conform cadastrului pe principiul ca amplasamentul este corect. zilele trecute vecinul de langa mine si-a efectuat masuratorile pentru terenul pe care il detine si a constatat ca gardul meu este situat pe terenul lui. ce pot face in aceasta situatie?
Ultima modificare: Marți, 15 Mai 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: elvipopescu , utilizator 13:58, 16 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va multumesc pentru raspuns. ma pot indrepta impotriva fostului proprietar care a construit gardul si implicit cel vinovat sau pentru ca nu am masurat inainte de achizitionarea imobilului sunt doar eu responsabila in aceasta situatie.
Poate nu ar strica sa va refaceti si dumneavoastra masuratorile, pentru ca cine stie ce mai iese. Daca gardul e gresit, demolati si refaceti pe granita comuna da cu costuri de la ambii sau cumparati cei cativa mp.

Alte discuții în legătură

Problema delimitare hotar Rmy17 Rmy17 Buna ziua, am cumparat un teren cu o casa veche de vreo 60 de ani din chirpic.La cumparare vanzatorii mi-au prezentat cadastrul care arata terenul ca avand ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate pe terasa casei?!? hantzi hantzi Buna ziua, In august 2008 am cumparat o casa cu 460 mp teren. Cand am cumparat casa, vanzatorul ne-a precizat ca terenul din spatele casei este de 2 m latime. ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)