avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Scutire impozit Ordinul 1168/2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Scutire impozit Ordinul 1168/2017

Buna ziua,

Un salariat care este anul II la o facultate cu frecventa redusa poate fi scutit de impozit (celelalte conditii sunt indeplinite)?
Ordinul nu face distrinctie intre cursuri de zi/seral sau cu frecventa redusa ci se mentioneaza doar ca facultatea sa fie acreditata.

Multumesc pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Refuz - acordare scutire de impozit pentru domeniul it popescu96 popescu96 Bună ziua, Situația în legătură cu care am nevoie de asistența dumneavoastră sună în felul următor: Sunt student în anul al III-lea la ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna... IORDAN ELENA IORDAN ELENA buna ziua, ma confrunt cu urmatoarea situatie: in vara, respectiv in iulie, pe la jumatate, voi sustine examenul de disertatie, si vreau sa stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Scoala sau somaj emil6702 emil6702 Buna ziua Absolventii de scoala profesionala care au implinit 18 ani si care decid sa continue studiile la seral au drept de somaj sau de alocatia de stat pt ... (vezi toată discuția)