avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1580 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Autorizatie/plan de constructie
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Autorizatie/plan de constructie

Buna ziua,
Vreau sa imi construiesc un hambar pe stalpi de teava prinsi in beton si cu acoperis de lemn acoperita cu tigla.
Intrebarea mea este :
Am nevoie de proiect sau autorizatie de constructie?

Pentru construirea unui hambar aveti nevoie de autorizatie de construire, conform Legii 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, hambarul fiind o anexa gospodareasca pentru construirea careia legea prevede obtinerea unei autorizatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de constructie IancuV IancuV Am prins in beton 6 tevi si de asupra am facut un acoperis cu tigla doar atit fara sa-l ingradesc unde am depozitat lemnele de foc,acum un vecin ma ameninta ca ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie rrocambole rrocambole Trebuie autorizatii de constructie pentru urmatoarele lucrari: 1) schimbarea acoperisului cu placi bituminoase a unei anexe cu tigle metalice 2) construirea ... (vezi toată discuția)