avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Executare silită Perimarea executarii popririi
Discuție deschisă în Executare silită

Perimarea executarii popririi

Exista vreo incidenta pentru perimarea executarii silite prin poprire ?

Sau dureaza la nesfarsit ?

Pentru ca eu mai am vreo 30 ani pana la pensie ::))
Cel mai recent răspuns: Antik , utilizator 13:04, 20 Mai 2018
Poprirea respectiva va continua pana la acoperirea debitului datorat sau atat timp cat apareti ca realizati venituri . ,
Am verificat pe portalul instantelor si admiterea cererii de incuv.executare silita a fost la 24.04.2012 . de atunci nu am realizat venituri am lucrat numai la ''negru'' , nu am bunuri pe numele meu .

Deci, s-au implinit 6 ani de la inceperea dreptului creditorului de-a solicita executarea silita , in tot acest timp creditorul nu a reusit sa-mi smulga niciun leu ,ca sa intrerupa prescriptia si nici notificari nu am primit .

Cu toate acestea am incercat la mai multe banci sa-mi fac un card de debit ,raspunsul bancilor a fost ca am conturi blocate/poprite si pana nu le achit nu se poate .

In fine consider ca , creditorul a renuntat la datorie.
Cunosc sute de persoane cu aceasi situatie prezentata care vor sa scape de buboiul popririi .

Ultima modificare: Duminică, 20 Mai 2018
Antik, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Perimare in executare prin poprire ContSters249161 ContSters249161 Buna ziua! Sunt debitor intr-o executare prin poprire. Din suma executabila am fost executat partial. Desi executorul a notificat tertul poprit, acesta nu a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe salariu in contul excutorului Georgia_cs Georgia_cs Buna ziua. Am schimbat recent angajatorul si am primit luna aceasta instiintar de poprire pe 1/3 din venitul net. Ce m-a uimit pe mine este ca banii din ... (vezi toată discuția)