avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ordonanta si somaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ordonanta si somaj

Buna ziua!
As dori sa stiu daca, in conditiile in care am acceptat ca de la 1 Ianuarie 2010 sa plec de la unitatea in care lucrez prin programul de plecari voluntare pot primi somaj in acelasi timp cu salariile compensatorii si daca da, de cand?. Mai am putin pana la pensie si vreau sa profit si de acesta daca se poate.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:27, 30 Octombrie 2009
Daca va inceteaza contractul de munca prin concediere individuala sau colectiva beneficiati de somaj (daca aveti cotizate 12 luni din ultimele 24) si de plati compensatorii. Este bine de stiut in ce conditii s-a facut acest program de plecari voluntari si ce anume s-a statuat prin negocieri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program de plecari voluntare cu ordonanta ContSters54646 ContSters54646 Buna ziua As dori sa stiu daca in cazul in care accept sa plec de la unitatea la care lucrez, prin programul de plecari voluntare, pe langa beneficiile pe ... (vezi toată discuția)
Plecari voluntare elena stan elena stan Doresc sa aflu daca in urma plecari voluntare( cu plati compensatorii) dintr-o societate, mai am dreptul la somaj in urma incetarii contractului colectiv de ... (vezi toată discuția)
Plecari voluntare elena stan elena stan Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa-mi spuneti daca pentru sumele primite in urma plecarii voluntare(art.55/b) este corect sa sa opreasca ... (vezi toată discuția)