avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Aplicare OUG 3/2018
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Aplicare OUG 3/2018

Bună ziua!

Întrucât angajatorul meu a majorat acum în CIM salariul brut după trecerea contribuțiilor (până acum acordând bonusuri care să acopere diferența) cu o sumă suficientă care să asigure menținerea salariului net, eu fiind persoană cu handicap, deci neplătitor de impozit.

Mai are OUG 3/2018 vreun efect benefic pentru mine sau pentru angajator în sensul reducerii sumei plătite la CAS?

Mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Oug 3/2018 pentru persoanele scutite de plata impozitului anymaryh anymaryh Buna ziua, Am urmatoarea situatie si va rog sa ma ajutati: Un salariat care este cu grad de handicap accentuat, scutiti de plata impozitului pe salariu. ... (vezi toată discuția)
Bonusrile acordate angajatilor se impoziteaza la fel ca si salariul? para15000 para15000 Se aplica CAS, CASS si absolut tot ce se aplica si pentru salarii. Intreb pentru ca tocmai au fost in firma discutiile cu privire la trecerea contributiilor ... (vezi toată discuția)
Modificare salariu pentru contract partial de la 01 februarie Doinitza58 Doinitza58 Buna ziua, Am doua contracte de munca de cate 2 ore la doua societati diferite cu salariile brute de 1000 lei respectiv 875 lei. In luna ianuarie salariile ... (vezi toată discuția)