avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Vanzare masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Vanzare masina

Vreau sa vand o masina catre o persoana fizica si vreau sa pastrez numerele de inmatriculare. Care este procedura ca individul sa poata pleca acasa in aceeasi zi in care s-au virat banii in cont, cu masina?
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 19:55, 25 Mai 2018
Daca intentionati sa pastrati numerele de inmatriculare este necesar sa va deplasati personal la SPR evidenta auto sa faceti cerere sa achitati c/v pastrare numere de inmatriculare,urmand ca cel care cumpara vehiculul sa solicite alte numere de inmatriculare care se elibereaza in aceiasi zi la interval de 1-2 ore de la depunerea documentelor
platiti la DRPCIV 30 lei -contravaloare taxa pastrare numere - si ii dati cumparatorului o copie de pe chitanta pe care o veti primi. In acest fel, cumparatorul va preda, atunci cand va inmatricula masina, copia chitantei respective, in loc de numere. Numerele vi le va trimite DUPA ce inmatriculeaza masina pe numele lui. De mentionat faptul ca dvs veti putea utiliza numerele pastrate numai dupa ce masina figureaza inmatriculata cu altele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism, autoturism de negasit Corneliuz Corneliuz Sotul cumpara un autoturism in 2014 si il inmatriculeaza. Acesta,sotul, decedeaza in 2016. La masa succesorala sotia gaseste doar certificatul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism fara o placa numar inmatriculare ionel1966 ionel1966 Vreau sa radiez o Dacia Solenza prin scoatere definitiva din circulatie dar nu stiu unde este o placa cu nr. inmatriculare. Detin teren unde sa o depozitez. In ... (vezi toată discuția)
Vanzare autoturism avram172 avram172 Buna ziua. In noiembrie 2015 am vandut un autoturism care era inscris pe numele meu, incheind in acest sens acte de vanzare cumparare, am dat si certificatul ... (vezi toată discuția)