avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism, autoturism de negasit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism, autoturism de negasit

Sotul cumpara un autoturism in 2014 si il inmatriculeaza. Acesta,sotul, decedeaza in 2016. La masa succesorala sotia gaseste doar certificatul de inmatriculare (origina) si o copie a cartii de identitate. Nu stie sa fie vanduta masina. Pentru a o radia are nevoie de cartea de identitate (copia nu se elibereaza de RAR fara a prezenta autoturismul) si actul de predare la dezmembrari. Din verificari pe net rezulta ca ITP a fost pana in 2016-cei 2 ani acordati de RAR la inmatriculare si RCA pana in noiembrie 2015. Masina nu este de gasit. Cum poate fi radiata?
Cel mai recent răspuns: Corneliuz , utilizator 21:44, 3 Martie 2019
Initial desfasurati demersuri la SPR evidenta auto care sa va comunice din baza de proprie de date statutul vehiculului cu datele de identificare din CIV
Inmatriculat pe numele decedatului si suspendata inmatricularea deoarece nu are ITP valabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca radiere din circulatie care sunt pasii? cpirtica cpirtica Buna , am vandut recent un autoturism cu o valoare mica , cumparatorul refuza transcrierea acestuia pe motivul ca nu doreste sa plateasca timbrul de mediu care ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto Imparatu Imparatu Buna seara!Detin un autoturism proprietate personala in italia,cu toate actele in regula!cum munca nu imi permite sa stau mult timp in tara as dori sa stiu cum ... (vezi toată discuția)