avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1307 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu de munca

Buna seara
Va rog sa imi comunicati unde ma pot adresa pentru hartuire si amenintare cu desfacerea contractului de munca deoarece am refuzat sa execut mai multe lucruri din cadrul companiei care nu au nimic in comun cu fisa postului si contractul de munca. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:27, 26 Mai 2018
Hartuirea la locul de munca. Cum se pot apara salariatii de abuzurile de la serviciu?
www.avocatnet.ro/articol_369...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La ce autoritate ma pot plange despre un sef care face presiuni psihice si discriminare asupra mea ? jeferson jeferson La care autoritate ma pot adresa, pentru a ma plange in legatura cu un sef care face presiuni psihice si discriminare asupra mea,? Cum trebuie probate faptele ... (vezi toată discuția)
Umilință loc de muncă Raluca Epifania Raluca Epifania De când am început activitatea în cadrul unei instituții bancare , din echipa din care fac parte , coordonatoarea echipei împreună cu șefa de echipa mă ... (vezi toată discuția)
Abuzuri dupa intoarcerea din ccc Timeea2013 Timeea2013 Lucrez intr-o companie farma multinationala . M-am intors din CCC si au inceput repercursiunile pt ca am stat 1 an si 11 luni acasa . Mi-au oferit niste bani ... (vezi toată discuția)