avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Loteria bonurilor fiscale?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Loteria bonurilor fiscale?

As dori sa stiu daca aplicatia derulata prin avocatnet.ro de inscriere a bonurilor fiscale pe www.loteriabonurilorocatnet.ro'' mai functioneaza?Am incercat de 2-3 zile sa introduc niste bonuri si server-ul nu gaseste aceasta aplicatie?A fost suspendata sau se imbunatateste?
Cel mai recent răspuns: Clark , utilizator 13:46, 4 Iunie 2018
Deci ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum introduc bonurile fiscale pentru extragere? Ezarubianca Ezarubianca Buna ziua ! Am citit in ziar ca pentru a participa la extragerea bonurilor fiscale de Paste , trebuie sa ma inregistrez aici pe platforma avocatnet.ro si sa ... (vezi toată discuția)
Loteria bonurilor, inregistrare bonuri MariaRatiu MariaRatiu Buna. Am si eu o intrebare in legatura cu loteria bonurilor. Daca am inregistrat un bon pe contul meu, acelasi bon il poate inregistra si altcineva pe contul ... (vezi toată discuția)
Inscriere bonuri fiscale in aplicatia oferita de avocatnet velena velena Am incercat sa introduc bonurile fiscale de la inceputul lunii februarie dar nu prea merge aplicatia. La suma sunt probleme, iar la data nu pot introduce ... (vezi toată discuția)