Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Casa de marcat pentru pfa

AS DORI SA ȘTIU DACA AM UN PFA CROITORIE LA DOMICILIU TREBUIE SA CUMPAR ALA CASA DE MARCAT CU JURNAL ELECTRONIC ? SAU O FOLOSESC PE CEA VECHE ? SI DACA TREBUIE ALTA CAND ESTE TERMENUL LIMITĂ ? VA MULȚUMESC
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Urodica , utilizator 20:38, 5 Iunie 2018
Va rog ca pe acest forum sa nu mai scrieti de acum doar cu majuscule. Va multumesc!
Cel mai bine este sa mergeti la furnizorul de unde ati achizitionat casa de marcat si sa vedeti daca ea poate fi adaptata sau va trebui sa luati alta.
Îmi cer scuze pentru ca am scris cu majuscule .nu știam ca nu este bine .

george-neagu a scris:

Va rog ca pe acest forum sa nu mai scrieti de acum doar cu majuscule. Va multumesc!
Cel mai bine este sa mergeti la furnizorul de unde ati achizitionat casa de marcat si sa vedeti daca ea poate fi adaptata sau va trebui sa luati alta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de marcat electronica danao1985 danao1985 Sunt PFA si desfasor activitate de comert cu amanuntul.Sunt abligat sa folosesc casa de marcat cu jurnal electronic sau o pot folosi in continuare pe cea cu ... (vezi toată discuția)
Case de marcat Edilil Edilil Sunt Pfa și fac masaj la domiciliu. In prezent am o casa de marcat și as dori sa știu dacă am obligația de a achiziționa casa de marcat cu jurnal ... (vezi toată discuția)
După ce se înființează pfa-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat? Magbd Magbd Buna ziua, După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat? Casa de marcat ... (vezi toată discuția)