avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... După ce se înființează PFA-ul, pot cumpăra ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

După ce se înființează PFA-ul, pot cumpăra imediat casa de marcat?

Buna ziua,
După ce ridic actele de înființare a PFA-ului de la ONRC și cumpăr stampila, pot să cumpăr imediat și casa de marcat?
Casa de marcat model vechi ( fara jurnal electronic) fiscalizata pe PFA-ul radiat, mai este acceptata de ANAF daca o refiscalizez?
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
Magbd, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:35, 30 Martie 2019
După ce ridicati actele de înființare a PFA-ului de la ONRC puteti cumpăra imediat și casa de marcat jurnal electronic cu factura pe pfa si o veti si fiscaliza la adresa punctului de lucru unde veti desfasura activitatea autorizata si trecuta in certificatul constatator. Nu se mai folosesc cele vechi. Apoi documentul doveditor al platii il veti trece in registrul jurnal de incasari si plati iar factura in registrul inventar.
Nu se mai cere stampila la pfa.
In maxim 30 de zile după ce ridicati actele veti depune si declaratia unica numai prin internet folosind adresa personala de pe spatiul privat virtual.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Martie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inceput de pfa - indrumari dumitru elena dumitru elena Buna ziua, Am deschis un PFA si sincer mi-ar placea sa stiu , dupa ce ies cu certificatul de la ONRC care e urmatorul pas? Cam ce mi-ar trebui sa-mi incep ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Pfa lucianclaudiu.ioaniciu lucianclaudiu.ioaniciu BUNA, Ma numesc lucian si am infiintat de curand un Pfa. Sunt la inceput si as dorii sa stiu cum se complecteaza chitantierul si facturierul? Va multumesc? (vezi toată discuția)