avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Depozitare gunoi
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Depozitare gunoi

Buna ziua,
Locuiesc intr-un bloc cu 10 etaje si spatii comerciale la parter. As dori sa stiu daca aceste spatii comerciale (patiserie, cabinet veterinar, macelarie, banca, etc)isi pot depozita pubela proprie de gunoi la ghenele de la parterul blocului. Mentionez ca spatiile comerciale au incheiate contracte cu o firma de salubritate. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:59, 5 Iunie 2018
Daca este ghena special amenajata ,si restul persoanelor juridice care desfasoara activitati in cadrul imobilului si al asociatiei de proprietari sunt indreptatiti sa utilizeze ghena de gunoi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli comune asociatie doar_eumike doar_eumike e normal ca in lista de intretinere sa apara la cheltuilei comune - si taxa pe gunoi- al magazinelor de la parterul blocului? noi avem 4 magazine dintre ... (vezi toată discuția)
Probleme cu boxele și locurile de parcare într-un complex rezidențial blueyespaul09 blueyespaul09 buna ziua , tin sa precizez de la inceput ca complexul rezindential este compus din 8 scari ( 60 apartamente )cu parcare subterana ( 90 locuri) si boxe (70 ... (vezi toată discuția)