avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ordin de evacuare
Discuție deschisă în Executare silită

ordin de evacuare

Proprietarul casei in care locuiesc imi datoreaza o suma considerabila de bani. L-am somat prin executorul judecatoresc sa restituie datoria, dar ma ameninta cu evacuarea.Intrebare: ma poate evacua in conditiile in care nu si-a platit datoria?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:40, 2 Noiembrie 2009
teoretic nu va poate evacua, numai ca depinde in ce termeni ati incheiat contractul de inchiriere.Probabil imprumutul nu are nimic a face cu chiria...;) deci sunt doua cheatiuni separate si trebuie tratate ca atare.
Daca are motive (neplata chiriei spre exemplu) sigur ca va poate evacua. Asta nu inseamna ca va impiedica ceva sa il executati silit pentru suma de bani datorata.
care ar fii motivul invocat pt a proceda la evacuarea dvs .?
daca va datoreaza o suma de bani , dvs. aveti posibilitatea de a-l actiona in instanta, in vederea recuperarii acestor sume .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita in urma unui imprumut fictiv intre 2 persoane fizice popescuind popescuind Buna seara, Bunica mea a primit de la un executor judecatoresc o somatie imobiliara in urma unui \\\\"contract de imprumut\\\\" in care \\\\"sotul\\\\" ... (vezi toată discuția)
Amenintari firma de recuperare chitoiu chitoiu Servus tuturor! Am avut un credit din care am mai ramas de plata cu o suma , iar in urma cu 4 ani si jumatate nu am mai putut platii . De o buna bucata de timp ... (vezi toată discuția)
Incadrare infractiune Ionut Bondarenco Ionut Bondarenco Buna dimineata! Am formulat o plangere penala impotriva unui debitor care nu si-a achitat datoria, refuza sa o faca si care de asemenea se ascunde (si-a tot ... (vezi toată discuția)