Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Acte garantie pierdute

Cum pot beneficia de repararea in garantie a unui frigider procurat in urma cu un an de la Altex si caruia i.am pierdut actele de cumparare?Mentionez ca a fost achitat cu card bancar la Altex M.Bravu.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:33, 7 Iunie 2018
Daca nu detineti documentele initiale nici certificatul de garantie,greu puteti face rost de alt certificat de garantie
Document de achizitie produs puteti solicita de la vanzator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte garantie pierdute nanucavali@yahoo.com nanucavali@yahoo.com Cum pot beneficia de repararea in garantie a unui frigider procurat in urma cu un an de la Altex si caruia i.am pierdut actele de cumparare?Mentionez ca a fost ... (vezi toată discuția)
Certificat de garantie pierdut mmem mmem Buna, Am pierdut certificatul de gatantie al unui produs electronic, mai am doar factura. Produsul a fost cumparat pe firma in urma cu un 1 si 8 ... (vezi toată discuția)
Frigider in garantie - care e perioada maxima in care ar trebui reparat? DariaT DariaT Buna ziua, Am cumparat acum un an si jumatate un frigider Electrolux, care s-a stricat acum o saptamana. de fapt cred ca au inceput sa apara unele \"fisuri\", ... (vezi toată discuția)