Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pentru amenda auto din 2010?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o parere. ANAF s-a servit din contul meu personal cu o suma pentru o amenda auto din 2010, Amenda pe care eu am platit-o dar nu pot demonstra, nemaiavand chitanta. La posta Romana se pastreaza evidentele 5 ani in sistemul informatic si 3 ani pe hartie. deci, nu au cum sa imi elibereze un duplicat. Nu se prescriu dupa 5 ani aceste amenzi? Ce pot face totusi sa imi recuperez banii? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 20:23, 18 Iunie 2018
Se poate formula contestație la executare în măsura în care mai sunteți în termen.
S-a mai discutat. Amenzile de circulatie sunt venituri la bugetele locale si practic sunt imprescriptibile. Cand te prinde te arde.
data popririi este 10 mai 2018, banii i-au luat la virarea salariului din 15 iunie. Unde trebuie sa depun contestatie? La ANAF?
COntestatie la executare silita - in instanta. Invocati prescriptia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda veche de 10 ani Bogo4us Bogo4us Buna ziua. In mod surprinzator, am gasit in contul personal de pe ghiseul.ro ca am o amenda de circulatie neplatita de 10 ani (25 dec 2010). La aceasta se ... (vezi toată discuția)
Presciere amenzi contraventionale okremus okremus Trebuie sa recunosc ca n-am fost prea cuminte in anul 2004.Am adunat 26 amenzi contraventionale(de circulatie)..Intrebarea mea e : daca si cand se prescriu ... (vezi toată discuția)
Se prescrie amenda ? ContSters61392 ContSters61392 In octombrie 2005 am primit o amenda la circulatie. Zilele astea am fost pe la primarie si o functionara mi-a spus de acea amenda ca trebuie platita deoarece ... (vezi toată discuția)