avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Amenda veche de 10 ani
Discuție deschisă în Executare silită

Amenda veche de 10 ani

Buna ziua.

In mod surprinzator, am gasit in contul personal de pe ghiseul.ro ca am o amenda de circulatie neplatita de 10 ani (25 dec 2010). La aceasta se adauga si ch de executare in 2014 si in 2018.

Sumele sunt mici, dar informatia asta apare dintr-o data, dupa 10 ani, in conditiile in care imi platesc amenzile intotdeauna la termene. Fiind asa veche, nu mai am chitanta pt dovada sa inchei discutia.

Stiam ca dupa 5 ani se prescriu, oricum. As vrea sa depun contestatie dar ma intereseaza articolul de lege care indica prescriptia amenzilor (de circulatie) neachitate.

Apreciez ajutorul dvs.
Bogdan
Ultima modificare: Miercuri, 24 Februarie 2021
Bogo4us, utilizator
Cel mai recent răspuns: Bogo4us , utilizator 08:22, 25 Februarie 2021
Art.91 din Codul de procedura fiscala
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pentru amenda auto din 2010? afioana afioana Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu o parere. ANAF s-a servit din contul meu personal cu o suma pentru o amenda auto din 2010, Amenda pe care eu am platit-o dar ... (vezi toată discuția)
Dupa cati ani se prescriu amenzile de circulatie ? miri47 miri47 Mentionez ca am multe amenzi de circulatie din anii 2006 - 2014 neachitate, doar acum am primit Instiintarea ca m-i s-a facut poprire pe salariu - este corecta ... (vezi toată discuția)
Amenzile administrative se prescriu ? Ceclan  Daniel Ceclan Daniel Va salut! Vreau sa va intreb , amenzile administrative cumulate la taxe si impozite se prescriu dupa un anumit timp ? Stiu ca te incurca in caz ca doresti sa ... (vezi toată discuția)