Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Care sunt pasii exacti pentru a profesa ca asistent medical in Italia?

Am absolvit scoala postliceala in Romania in 2014, primii 2 ani in 2004-2006 iar al 3-lea in 2014. Nu am ajuns sa profesez in domeniu si sunt la limita celor 5 ani de libera practica. Locuiesc in Italia cu permis de soggiorno. Vreau sa stiu care sunt pasii exacti pentru a ajunge sa profesez. Admit faptul ca va trebui sa lucrez de cel putin 2 ori mai mult din orice punct de vedere, iar in Romania sora mea ar putea face demersurile necesare. Va rog din suflet sa ma sfatuiti
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:32, 19 Iunie 2018
Buna seara

Aveti detalii in acest link.
[ link extern ]

Procesul este de lunga durata pentru ca sunt doua etape. Prima, recunoasterea titlului de studiu din Romania si apoi recunoasterea si obtinerea dreptului de a profesa.

Bafta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati,daca se poate anucy anucy Buna ziua,sora mea cea mica aterminat scoala post liceala sanitara in anul 2001,nu a profesat,acum insa sa inscris la ordinul asistentilor pentru stagiu.face ... (vezi toată discuția)
Recunostere profesionala in ue nellinna nellinna buna ziua, sunt nela si va rog sa ma lamuriti intr-o problema care eu credeam ca se va rezolva. Am absolvit Scoala postliceeala Ghica Voda din Iasi ... (vezi toată discuția)
Recunoastere diploma asistent medical generalist tudor1973 tudor1973 Buna ziua! In anul 1997 am absolvit Scoala Sanitara Postliceala CAROL DAVILA Suceava iar la absolvire am primit diploma pe care scrie : CERTIFICAT DE ABSOLVIRE ... (vezi toată discuția)