avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 184 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pfa montaj mobila
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pfa montaj mobila

Buna ziua doresc sa imi infiintez un pfa in domeniul montaj si proiectare mobila...ce acte imi sunt necesare ce cod caen am nevoie si ce autorizatii am nevoie....specific ca palul il achizitionez gata taiat numai asamblarea o fac eu
Buna ziua. Coduri CAEN:
7410 - Activitati de design specializat
4332 - Lucrări de tâmplărie şi dulgherie.
Pentru infiintare PFA nu aveti nevoie de autorizatii. Se pune problema la sediul/punctul de lucru in care va desfasurati activitatea sa observati ce autorizatii vor fi necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen intreprindere individuala montaj mobila pal brindusa maier brindusa maier Buna ziua, As avea nevoie si eu de o lamurire, legata de alegerea corecta a unui cod CAEN. Eu sunt inginer in industria lemnului si am hotarat sa infiintez o ... (vezi toată discuția)
Pfa - manager proiect ContSters96544 ContSters96544 Buna ziua, Am calificare de tamplar si tapiter, proiectez in AutoCAD, am executat multe interioare la comanda, unicate , ca angat. Acum sunt invitat sa ... (vezi toată discuția)
Firma de montatori de mobila mariacameliastefan mariacameliastefan buna ziua sau seara am si eu cateva intrebari privitor la codul caen am dschis o firma de traspot marfuri si mutatie dar nu stiu ce cod caen trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)