avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 169 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... poluare sonoră
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

poluare sonoră

Bună ziua. Am nevoie de o îndrumare, dacă în carosabilul care trece prin fața casei mele s-a format o groapă și autovehiculele de mare tonaj ce trec prin această groapă fac un zgomot infernal, din care cauză nu putem dormi noaptea, cum pot să intentez o actiune de judecată împotriva administratorului acelui sector de drum și ce probe trebuiesc aduse drept dovadă pentru disconfortul creat.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:01, 28 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti contacta o firma autorizata de Ministerul muncii si Ministerul sanatatii (gasiti pe site-ul Inspectiei muncii sau pe internet) din judetul dvs. care sa faca determinari de zgomot si vibratii si sa emita buletine de determinare noxe.
Faceti poze la groapa respectiva.
Puteti trimite notificare scrisa la administratorul drumului/ primarie, prin posta cu confirmare de primire in care solicitati remedierea drumului respectiv.
Puteti deschide actiune in instanta anexand documentele mentionate mai sus si raspunsurile primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu ce pot sa masor decibelii? marielamotte600 marielamotte600 Cum pot sa stiu cati decibeli are sunetul unei boxe PC date la maxim in functie de watii ei? Stiu ca exista sonometre. (vezi toată discuția)
Vibratie compresor vecini Daniel CT Daniel CT Buna ziua, Situatia este urmatoarea: exact sub apartamentul meu este o alimentara care are montat pe perete, exact sub dormitorul meu, o unitate de racire ... (vezi toată discuția)
Expertiza poluare sonora liviu.moisii liviu.moisii Locuiesc la etajul 1 al unui bloc la parterul caruia are sediul un laborator de patiserie. Laboratorul foloseste un congelator de mare putere, care produce ... (vezi toată discuția)