Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am cumparat cu factura materiale de constructii de la o firma care a intrat in faliment si este executata silit.Materialele nu le-am primit. Cum imi pot recupera materialele?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:23, 1 Iulie 2018
Sa va inscrieti la masa credala cu suma pe care ati platit-o pe materialele nelivrate in speranta ca va veti recupera banii!
Si cand e masa credala, cand ma inscriu si unde?
Luati urma firmei, contactati executorul judecatoresc, aflati in ce stadiu se afla firma, in conditiile in care spuneti ca este in insolventa/ faliment!
Luati urma firmei, contactati executorul judecatoresc, aflati in ce stadiu se afla firma, in conditiile in care spuneti ca este in insolventa/ faliment!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez banii de la o firma aflata in insolventa? Cristina152 Cristina152 am facut contract cu o firma care a cazat lucratorii pt o perioada la pensiunea mea, banii urmand sa-i plateasca la sfarsitul perioadei cazarii. Problema e ca ... (vezi toată discuția)