avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 318 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Magazin online - traducere documente
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Magazin online - traducere documente

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebrari in ceea ce priveste comercializarea unor produse de uz casnic si gospodaresc online

1. Instructiunile de folosire, traduse in limba romana, pentru produse comercializate online trebuiesc afisate si pe pagina web sau este suficienta trimiterea lor in colet odata cu produsul?
2. Este obligatorie traducera certificatului de conformitate?Dar a buletinelor de incercari daca producatorul le pune la dispozitie?
3. Traducerea descrierii produsului sau a instructiunilor de utilizare trebuie efectuate de un traducator autorizat sau poate efectua aceasta traducere si comerciantul?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Kapy , utilizator 12:20, 8 Mai 2014
Nu stie nimeni?
Depinde si ce produs aveti si de cat de bine stapaniti limba pentru a traduce.
Nu e obligatoriu sa fie traducator autorizat, dar daca dvs traduceti gresit si cel ce cumpara de la dvs pateste ceva din cauza ca a folosit conform indicatiilor din manualul de utilizare, se va intoarce la dvs cu garantia (asta daca aveti).
Inficatiile trebuie trimise in colet alaturi de fiecare produs! Ca poate peste o luna omul uita de pe ce site a cumparat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traduceri manuale de utilizare / instructiuni de utilizare kowalski_w kowalski_w Va salut. Exista vreo lege care prevede ca manualele de utilizare / instructiunile de utilizare / cataloage de prezentare pentru produse electronice / ... (vezi toată discuția)
Instrucþiuni de utlizare produs fãrã traducere în limba românã MITULINA MITULINA am comandat online un produs. la primire am constatat ca nu are instructiuni de folosire in limba romana, doar in maghiara. exista vreo lege prin care ... (vezi toată discuția)
Instructiuni limba romana produse din ue invisible.gecko invisible.gecko Buna seara, In cazul in care o firma cumpara produse din UE si le vinde in Romania exclusiv online este obligatoriu ca produsele sa aiba eticheta cu ... (vezi toată discuția)