avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Blocarea contului
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Blocarea contului

Cum se poate bloca un cont unei persoane bolnave de dementa care a pus la clauza o persoana din afara familiei. Precizez ca să intentat un proces de interdicție dar cel ce are clauza poate scoate banii pana la terminarea procesului. Eu doresc aceasta blocare a contului pana la terminarea procesului va multumesc
Cel mai recent răspuns: Stefan58 , utilizator 19:06, 5 Iulie 2018
Va mulțumesc ptr răspunsuri am înțeles ca nu e nimic de făcut deci o persoana ca probleme psihice poate sa se reprezinte personal la banca dar asta e. Încă o data va mulțumesc și va doresc o zi buna!

Dapix a scris:

În situația din prezent, doar titularul contului curent, poate merge cu buletinul la Bancă să solicite anularea clauzei de împuternicire pentru acea persoană, și eventual să numească ca împuternicit pe altcineva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Luarea in tutela a mamei, bolnava de dementa mixta ionel-s ionel-s Buna ziua. Mama este diagnosticata cu dementa mixta, locuieste cu mine, deci eu am grija de ea. Doresc s-o iau in tutela. Mai am o sora , insa este cu ... (vezi toată discuția)
Imputernicire, curatela, interdictie persoana bolnava Delia2019 Delia2019 Buna ziua Matusa mea de 78 ani a fost instalata luna aceasta la un azil de batrani, cu dosar medical recent care precizeaza schizophrenie si dementa. Ea are o ... (vezi toată discuția)
Urgent - important - situatie critica!!! Clear Clear Intr-o situatie mai putin obisnuita se cauta solutii: Persoana de sex masculin in varsta de 47 ani, bolnav mintal irecuperabil. Pana de curand acesta avea ca ... (vezi toată discuția)