Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensie de urmas

Va solicit ajutor in urmatoarea speta: un amic cade in depresie considerandu-se neputincios in a-si duce la finalitate niste proiecte in domeniul agricol. In cele din urma alege sa-si ia viata. Avand in vedere ca el nu a fost angajat ci doar avea un certificat de producator(pentru care isi platea taxele) cei 4 copilasi ai sai pot beneficia de o pensie de urmas-venitul minim garantat?

Alte discuții în legătură

Pensia de urmas marcu_elena2000 marcu_elena2000 va rog daca se poate sa imi dati si mie cateva lamuriri pt.urmatoarea situatie:se naste un copil dintr-o relatie nelegalizata,copil recunoscut de catre ... (vezi toată discuția)
Nu realizez venituri, pot primi un ajutor de la stat? mikaela8 mikaela8 buna seara sunt mama,am un baiat elev la zi , care in curand implineste 18 ani,familie monoparentala,am terminat o facultate la fara frecventa ,nu am un ... (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare, sau pensie de urmas? elena cailean elena cailean am o sora care a ramas vaduva, in urma cu 2 luni.ea a fost casatorita cu sotul ei 25 de ani, nu au avut copii impreuna, doar ea are un copil dinainte de ... (vezi toată discuția)