avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Examen administrator locuinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Examen administrator locuinte

Doamnelor/Domnilor, in primul rand va multumesc ca mi-ati fost de mare ajutor pana acum si m-ati "luminat" de fiecare data.
Va rog daca se poate, sa o faceti si de aceasta data: Maine am examen la Primaria sector 5. Mi-e atat de frica, incat as mai face o data "Politehnica". Aveti idee in ce constau aceste examene la primarie cum sunt testele si interviurile? La Liga Habitat unde am facut eu cursul am dat niste teste de mai tremur si acum! Va multumesc si va asigur de tot respectul meu!
Fiti linistita ca nu-i nimic deosebit. O sa va bazati pe ceea ce ati invatat la cursuri. Poate ca cei care or sa va examineze nu sunt intotdeauna in masura sa formuleze intrebarile la nivelul unui absolvent de Politehnica si e posibil sa nu intelegeti ce va intreaba. :-/
Bafta !
Sa ne tineti la curent.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Noiembrie 2009
Adriantot, moderator
Va multumesc, exact de asta ma tem! Maine cu siguranta veti avea vesti de la mine!
Buna seara,
Nu va temeti! In fond examenul se tine cu profesorii de curs, eventual mai este invitat cate cineva de la Primarie, asa de ... Ma rog, va dorim multa bafta si va asteptam cu interes pe forum, unde veti da sesiunea a II-a!
Ati avut dreptate! Buna dimineata! Examenul-25 intrebari/45min. Comisia - 2 persoane. Nimic de speriat. rezultatul - saptamana viitoare + eventual, atestatul.
Va multumesc pentru sfaturi, Toata stima pentru dvs, Cu respect, Gabriela Dirtu.
Cat priveste sesiunea a II-a... oricand, acum cat sunt "in mana"!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatii ex barou irynuk83 irynuk83 am sustinut in 2006 un ex la barou (nereusit) si anul asta...vreau sa dau ... sa zicem \"din nou\"... as dori ceva detalii... tot ce va vine in minte... adica ... (vezi toată discuția)
Interviu admitere baroul bucuresti Vlad si Minea Associates Vlad si Minea Associates A fost cineva programat la interviu joi 28.10 ? Eu nu am primit nici un telefon de la barou. (vezi toată discuția)
Facultate de drept...sau nu ?... ContSters57907 ContSters57907 In calitate de viitor absolvent de colegiu si viitor student, am citit marea maj. a subiectelor din acest forum ce mi-ar fi putut oferi informatii utile pt ... (vezi toată discuția)