avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate despăgubire masina
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

despăgubire masina

Bună seara! În urmă cu două luni am cumparat o masina adusă din Germania,de la o persoana fizică. De o saptamana am probleme cu ea si am fost nevoit sa-i fac unele reparatii si sa ii schimb si motorul. Suma totală a fost una cosiderabila. Se poate sa fiu despăgubit de vanzator?
Numai daca puteti dovedi ca ati luat masina cu defectiunile respective si v-a vandut-o ca fiind fara defectiuni
Numai daca puteti dovedi ca ati luat masina cu defectiunile respective si v-a vandut-o ca fiind fara defectiuni

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala inselaciune auto Saimir Saimir Buna ziua, Am cumparat in urma cu o saptamana [editat]un autoturism, la care mi s-a spus din partea vanzatorului ca masina nu are probleme tehnice, sau ... (vezi toată discuția)
Ajutor. masina second cu posibile acte false doomy852 doomy852 Buna seara, Acum 1 an am cumparat dintr-un targ auto o masina de la o persoana fizica. Vanzatorul mi-a aratat toate actele , totul in regula la prima ... (vezi toată discuția)
Am luat țeapă cu o mașină, are motorul praf. Îmi pot recupera banii? Ionut245 Ionut245 Buna ziua. Am nevoie de ajutor. Am cumparat o masina de la o femeie. Aceasta mi.a spus că nu are nimic, dar masina are motorul praf si ma costa mult sa o ... (vezi toată discuția)