avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pt un magazin care vinde și haine, și ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pt un magazin care vinde și haine, și poșete din piele sau înlocuitor, și bijuterii, și cosmetice

Bună ziua
Aș vrea să deschid un magazin de produse handmade în care să vând mai ales în regim de consignație (cod CAEN 4779), produsele fetelor creative dar să pot vinde și produse cumpărate ”en-gros”: bijuterii, haine, genți damă, chiar și cosmetice și parfumuri.

În loc de mai multe coduri CAEN:
4771 Comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a articolelor de imbracaminte -vanzarea cu amanuntul a articolelor din blana -vanzarea cu amanuntul a accesoriilor de imbracaminte, cum ar fi manusi, cravate, bretele etc. Aceasta clasa exclude: -vanzarea cu amanuntul a textilelor, vezi 4751

4772 Comert cu amanuntul al incaltamintei si articolelor din piele, in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a incaltamintei -vanzarea cu amanuntul a articolelor din piele -vanzarea cu amanuntul a accesoriilor de calatorie din piele si inlocuitori de piele Aceasta clasa exclude: -vanzarea cu amanuntul a incaltamintei speciale pentru sport, de tipul claparilor, vezi 4764

4775 Comert cu amanuntul al produselor cosmetice si de parfumerie, in magazine specializate Aceasta clasa include: -vanzarea cu amanuntul a articolelor de parfumerie, cosmetica si a articolelor de toaleta

4777 Comert cu amanuntul al ceasurilor si bijuteriilor, in magazine specializate

Aș putea pune doar codul CAEN 4719?
4719 Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare Aceasta clasa include: -comertul cu amanuntul al unei largi palete de bunuri, in care produsele alimentare, bauturile sau produsele din tutun nu sunt preponderente -activitati ale magazinelor universale care comercializeaza, in general, produse ca: imbracaminte, mobila, produse electrocasnice, articole de fierarie, cosmetice, bijuterii, jucarii, articole sportive etc.

Mulțumesc :)
Elena
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Iulie 2018
belciuge, utilizator

Alte discuții în legătură

Pot schimba cod caen secundar? ani_ela ani_ela Buna ziua, Sunt PFA cu domeniul de activitate (vi-l atasez mai jos). Lucrez pentru o firma, interemediez vanzari (sunt director vanzari) si la fiecare ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)
Caen magazin second hand anna_roxanna anna_roxanna Buna ziua, As dori sa deschid un magazine second hand unde sa pot vinde haine, incaltaminte, lenjerii, jucarii si pote bijuterii. Mentionez ca am deja o ... (vezi toată discuția)