Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot intra in posesia bunurilor

Buna seara am facut succesiunea acum un an dupa tatal meu care a decedat si as dorii sa ma ajute si pe mine cu un raspuns cum pot intra in posesia bunurilor succesorale deoarece mama si fratele meu nu vor sa nici sa ma despagubeasca.mentionez ca apartamentul lau inchiriat si terenurile agricole leau bagat in asociatie
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:35, 16 Iulie 2018
Buna seara,
Mergeti in instanta si solicitati iesirea din indiviziune fie prin impartirea bunurilor in natura fie prin sulta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire guia marin guia marin Buna-seara. Tatal meu a decedat in anul 1992. In urma succesiunii mama si noi 3 frati am mostenit fiecare 3/12 din casa parinteasca. Mama mea este de ... (vezi toată discuția)
Lesire din indiviziune gelumircea gelumircea Buna ziua, In urma decesului mamei, (tatal decedand inaintea ei) am facut succesiune impreuna cu fratele meu, avand ca masa succesorala apartamentul ... (vezi toată discuția)
Procura speciala si nu numai... nene nene Suntem 3 mostenitori la o casa, un apartament 3 camere si un garaj. Mama si doi frati. Mama ,cu acordul fratilor, vrea sa inchirieze garajul si una din ... (vezi toată discuția)