Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

RECUPERARE TAXA AUTO

MASINA IN LEASING-TAXA ACHITATA DE FIRMA DE LEASING REFACTURATA SOCIETATII-SOCIETATEA ESTE ACUM DIZOLVATA- INAINTE DE DIZOLVARE A CESIONAT CONTRACTUL ALTEI SOCIETATI LA CARE SUNT ASOCIAT
INTREBARE IN CALITATE DE ASOCIAT SI ADMINISTRATOR AL SOCIETATII DIZOLVATE POT RECUPERA TAXA AUTO?

SOCIETATEA CARE A PRELUAT CONTRACTUL DE LEASING POATE FACE CERERE DE RESTITUIRE?
Cel mai recent răspuns: nutzica1970 , utilizator 15:44, 18 Octombrie 2018
Da
De la anaf am primit negatie. Motivare- cumparatorul considerat decedat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa prima inmatriculare ianisfx ianisfx am o situatie. In oct 2007 sotia mea a incheiat un c ontract de leasing pe 5 ani pt o masina. In nov 2011 plateste anticipat si ... (vezi toată discuția)
Refux restituire taxa prima inmatriculare miki72 miki72 Buna ziua! Am primit acasa \'\'Decizia de respingere a cererii de restituire a sumelor reprezentand taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule,taxa de ... (vezi toată discuția)
Am un leasing auto pe o societate care a fost „abandonată” ... Claudia.D Claudia.D Buna seara Am un leasing auto pe o societate care a fost \"abandonată \"pe timpul pandemiei Nu mai are activitate dar nu a fost închisă și are și ceva ... (vezi toată discuția)