avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Am un leasing auto pe o societate care a fost ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Am un leasing auto pe o societate care a fost „abandonată” ...

Buna seara
Am un leasing auto pe o societate care a fost "abandonată "pe timpul pandemiei
Nu mai are activitate dar nu a fost închisă și are și ceva datorii
Eu am platit in continuare acest leasing însă nu din contul firmei (acesta fiind blocat )ci cu depunere directă in contul de leasing
În august se termina contractul de leasing
Întrebarea este cum fac că mașina sa nu rămână pe aceasta firma cu datorii
Cel mai recent răspuns: Claudia.D , utilizator 00:04, 5 Ianuarie 2025
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acord asociat pentru cesiune leasing? Pena Pena Buna ziua Va rog frumos un raspuns. Un SRL cu 2 asociati 50% si 50%. Unul dintre ei este administrator. In firma sunt 3 masini in ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate + leasing auto christty31 christty31 Buna ziua! am o firma aflata in suspendare activitate si un leasing auto in derulare la care au trecut 3 ani si mai e doar unul. Societatea de leasing nu ... (vezi toată discuția)
Predare lesing-nu mai am bani de rate George Gabriel George Gabriel Buna ziua , va rog urgent un sfat . Am preluat o masina pe firma si nu imi mai permit sa platesc ratele au inceput sa fie din ce in ce mai greoaie , sunt ... (vezi toată discuția)