avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizatie insotitoare mama de 93 ani sta la pat
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizatie insotitoare mama de 93 ani sta la pat

Buna ziua , as dori sa stiu daca eu ca fiica care sunt pensionara de drept as avea vreo sansa legala sa primesc indemnizatie pentru ca ingrijesc pe mama tot timpul , deoarece nu se mai poate ingriji singura .Mentionez ca locuieste la tara si fiecare banut m-ar ajuta , ea are indemnizatie sociala de 640 lei si pensie vaduva veterana de razboi .Va multumesc mult pentru raspunsuri .
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 18:31, 29 Iulie 2018
Da. Puteți primi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare pentru veteran nico_fair nico_fair Buna ziua. Bunicul meu a decedat acum 1 saptamana si nu stim inca daca mama mea poate beneficia de ajutor de inmormantare pt acesta, mentionez ca avea 90 ... (vezi toată discuția)
Drepturile copiilor veteranilor de război casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiază cumva de vreo indemnizație, in calitate de urmasi? ... (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)