Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Este legal se poate afișa un proces verbal la ușa domiciliul când contravenientul nu este găsit acasa

Datorita modificări directivei europene privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor), se mai poate afișa un proces verbal de contravenție care conține date personale la ușa domiciliul contravenientului
Cel mai recent răspuns: DenisRif , utilizator 10:34, 30 Iulie 2018
Se poate afisa ...
Da ..este o procedura de comunicare legala.....

Art. 27 teza I din Ordonanta Guvernului nr. 2/2001, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 180/2002, cu modificarile si completarile ulterioare, -
"Comunicarea procesului-verbal si a instiintarii de plata se face prin posta, cu aviz de primire, sau prin afisare la domiciliul sau la sediul contravenientului"
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
DenisRif, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere impotriva procesului-verbal de contraventie ikasve ikasve Buna ziua, Am depus o plangere impotriva unui proces verbal de contraventie la judecatorie impreuna cu copii dupa documentele ce-mi sustin cauza, cu ... (vezi toată discuția)
Contestatie procedura comunicare proces verbal in lipsa, acasa constana2ro constana2ro Buna, este deja a 3a oara cand mi se intampla urmatorul lucru! Don acest motiv considera ca este de fapt o practica a politiei romane ! ma duc la taxe si ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces-verbal de contraventie Universul_tau Universul_tau Buna seara, Am si eu nevoie de o parare juridica cu privire la urmatoarea situatie: In data de 20.11.2009 a fost intocmit un proces-verbal de contraventie ... (vezi toată discuția)