avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Amplasare ghena a unui bloc fata de o locuinta privata
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Amplasare ghena a unui bloc fata de o locuinta privata

Buna ziua,
Care este distanta la care poate fi amplasata ghena unui bloc fata de o casa? Care sunt conditiile care trebuie indeplinite?
Cel mai recent răspuns: elena.v , utilizator 16:13, 30 Iulie 2018
Potrivit art. 4 din ANEXA la Ordinul nr. 119/2014 pentru aprobarea Normelor de igiena si sanatate publica privind mediul de viata al populatiei platformele destinate pentru depozitarea recipientelor de colectare selectiva a deseurilor menajere vor fi amenajate la distanta de minimum 10 m de ferestrele locuintelor, vor fi imprejmuite, impermeabilizate, cu asigurarea unei pante de scurgere si vor fi prevazute cu sistem de spalare si sifon de scurgere racordat la canalizare, vor fi dimensionate pe baza indicelui maxim de producere a gunoiului si a ritmului de evacuare a acestuia si vor fi intretinute in permanenta stare de curatenie; platformele pot fi cuplate cu instalatii pentru batut covoare.
Multumesc frumos pentru raspuns!
Imi puteti spune care este distanta legala dintre parcarea blocului si locuinta privata?
Eu am casa si langa mine s-a construit bloc cu 4 etaje. Parcarea lor este exact langa gardul meu, iar distanta dintre gard si casa mea este de vreo 3-4 metri.
Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenul din jurul blocului(dreptul de a parca masina) petitemichele petitemichele Buna ziua, Acum vreo 2 ani am citit pe forum un subiect despre terenul din jurul blocului,ca 10 m ar reprezenta teren de protectie,de protejare a ... (vezi toată discuția)
Hotararea unei persoane juridice - nula sau nu vivi23ro vivi23ro hotarirea luata de catre o pers juridica (adunarea de bloc) care contravine unei legi in vigoare( NORME DE IGIENÃ ªI RECOMANDÃRI) nu este ... (vezi toată discuția)
Depozitare deseuri Simplutilizator Simplutilizator Va rog sa ma ajutati cu o informatie: in ce text legislativ este prevazuta obligatia unui dezvoltator de ansambluri rezidentiale, de a asigura si un spatiu ... (vezi toată discuția)