Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

recunoastere diploma in Italia

Buna ziua,
As dori sa fac un curs OSS ( cu recunoastere in U.E.) in Italia, unde am rezidenta de 8 ani .
Aici mi-au spus ca imi trebuie terza media in Italia sau diploma de bacalaureat tradusa ( Haga Convention) si cu declaratia de valoare de la Consulatul Italiei din Bucuresti.
Ma intreb si va intreb ;'' Nu suntem in U.E?'' De ce ?
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ciubotaru Daniela , utilizator 18:59, 30 Ianuarie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos! In acest caz pot sa procedez mai usor cu testul de limba si gata! Da ,birocratia asta ne "mananca" de pe o zi pe alta. Nici nu stiti de cate ori m-am lasat pagubasa, nu mai stiu ce sa mai spun!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recunoașterea diplomei de bacalaureat in italia Ciubotaru Daniela Ciubotaru Daniela Buna ziua, Va rog frumos sa-mi spuneti daca am procedat corect, in legatura cu recunoasterea diplomei de bacalaureat in Italia. Am facut toate demersurile ... (vezi toată discuția)
Echivalarea/recunoaºterea în italia a titlurilor de studii dobândite în românia ContSters214862 ContSters214862 Buna seara!Anul trecut am absolvit Facultatea de Contabilitate si Finante (Finante-Banci) la Univ.\"Spiru Haret\" si as dori sa aflu ce trebuie sa fac,ca ... (vezi toată discuția)
Diploma studii italia anne89 anne89 Buna ziua! Am o cunostinta care e stabilita in Italia si a facut studiile gimnaziale si liceale acolo, si acum de sarbatori vrea sa faca un curs de frizerie ... (vezi toată discuția)