avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Separare condominiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Separare condominiu

Buna ziua,

am mostenit o casa, care este de fapt unul din cele 2 apartamente dintr-un condominiu. Condominiul este o casa stil vagon, se afla pe colt, fiecare are intrarea lui, exista si gard in curte, un perete este comun.
Exista posibilitatea separarii legale, astfel incat fiecare apartament sa fie considerat casa avand numar propriu? Daca da, unde pot gasi pasii, am tot cautat pe google si gasesc numai rezultate despre separarea la consum apa etc. Nu e necesar, avem contoare proprii.
Multumesc!
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza gazul consumat. Jean Valjean Jean Valjean Suntem un condominiu care inregistreaza prin acelasi aparat consumul de gaze la bucatarii si cel folosit la incalzire - avem centrala proprie a blocului. Care ... (vezi toată discuția)
Contorizare verticala apa rece pe scara blocului Nivea Nivea Contorizare verticala apa rece pe scara blocului trebuie aprobata de 100% din locatarii blocului? Ma intereseaza intrucat la o locatie a parintilor unde ... (vezi toată discuția)
Alimentarea cu apa intr-un condominiu - 2 beneficiari dar singur titular de contract cristinalauraconst cristinalauraconst Buna seara.... va rog sa ma ajutati intr-o problema pe care o am in legatura cu o casa a bunicii mele. Bunica statea in Sighisoara la casa, intr-o curte ... (vezi toată discuția)