avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Raspuns la apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Raspuns la apel

Buna ziua,
Va rog din suflet, este cineva dragut sa imi corecteze si mie raspunsul la un apel ? Este pentru mama mea, trebuie sa raspuna da un apel si nu isi permite onorariul unui avocat din pensia de 450 ron.

[ link extern ]

Documentul permite modificarea online directa.

Cu stima va multumesc anticipat.
Buna ziua. In general, nu se poate face vreo modificare pe orice document pe care il transmiteti instantei, pentru ca nu cunoastem dosarul. V-am salvat modificari generale, la prima vedere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos, am nevoie de un formular cedo vpatrana vpatrana Buna ziua! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un formular actual pentru cedo? Nu ma descurc singur. Am nevoie de unul in format word. Va rog, ... (vezi toată discuția)
Viza unui cetatean pakistanez pt romania ionelagalit ionelagalit prietenul meu e din pakistan si as vrea sa-l pot aduce aici sa ne cunoastem in realitate,as vrea sa stiu ce acte imi trebuiesc si daca acest lucru este posibil ... (vezi toată discuția)
Revisal modificat 16.08.2011 Irmuresan Irmuresan Imi spune si mie cineva, va rog, cum se genereaza fisierul xml in noua forma de revisal? (vezi toată discuția)