avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Notar public duce in eroare mostenitori
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Notar public duce in eroare mostenitori

Notarul public a intocmit un act prin care se renunta la o parte din mostenire asupra unui imobil. Notarul a trecut si alte imobile la care se renunta mostenirea fara sa explice partilor. Exista modalitate de atacare, sau ce e de facut. Actul a fost intocmit ieri.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:00, 31 Iulie 2018
Buna seara,
A intocmit un act prin care S-A RENUNTAT LA MOSTENIRE!
In romania nu se poate, confirm legilor in vigoare de 200 de ani, sa renunti doar la o parte din mostenire. Renuntarea este LA TOT SAU LA NIMIC!
Probabil notarul asta v-a spus dar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune ciudata. este testamentul valid??? ema.1 ema.1 Buna seara. Avem urmatoarea problema de rezolvat: tata a avut doua surori.Nici una dintre ele nu a avut descendenti. Una dintre ele a decedat in 2006 ,fiind ... (vezi toată discuția)
Succesiune tamanu17 tamanu17 pe rol find dosarul de mostenire in urma decesul mamei,in care sunt implicati tatal.fiul si2 surori,pe timpul procesului,una din surori a renuntat la partea ... (vezi toată discuția)
Donatie, iesire din indiviziune, cadastru Adriana68 Adriana68 Detin impreuna cu alti doi verisori o casa si un teren. Acestea sunt pe numele parintilor nostri. Nu este facut cadastru si intabularea. Unul din verisori ... (vezi toată discuția)