avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASMB
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASMB

Bună ziua,
Situația sta astfel: în data de 31.07 mi-am încheiat activitatea cu acordul partilor(așadar, pana la data de 31.07 am beneficiat de calitatea de asigurat). În curând voi avea nevoie de-o intervenție chirurgicala și-as dori sa știu ce variante as avea pt a putea fi asigurata și a putea primi indemnizația de concediu medical. Menționez, de asemenea, ca beneficiez de venituri din chirii pt care plătesc impozit și asig de sănătate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:21, 4 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Drepturile de asigurare la sanatate încetează după 3 luni de la ultima plată a contribuţiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare sanatate dupa expirarea somajului elenac59 elenac59 Buna seara! Am terminat somajul in 13 iulie 2016, in data de 28.07.2016 m-am internat in spital pentru o interventie chirurgicala. Pe data de 18.07.2016 am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical magda_ig2212 magda_ig2212 Buna ziua.La sfarsitul lui 2015 inceputul lui 2016 am suferit o interventie chirurgicala la coloana si doua la genunchi timp in care am stat in concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil Deliz Deliz Am pe cartea de munca 7 ani lucrati,salariu net este de 1300,cel brut 1800 lei.sunt casatorit si-as vrea ca sotia mea sa ia concediu prenatal in locul meu,ea ... (vezi toată discuția)