Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dosar inscriere concurs

Buna ziua! As avea și eu urmatoarea nelămurire : se poate înscrie pentru o funcție de șofer( instituție publică) o persoana care este instalator cu atribuții de șofer de 3 ani daca la condiții specifice se cere vechime 3 ani că șofer?
Ar trebui să aibă obligatoriu permis de profesionist daca la condiții se cere doar categoria B ?
Precizez că i se respinge dosarul pt aceste motive.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 19:17, 2 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
soferii sunt cei care sunt angajati ca atare, ceilalti suntem conducatori auto. exista soferi profesionisti pentru categoria B: taximetristi, soferi ai firmelor de expeditii (dubite, de ex.)
depinde ce scrie precis in grila de verificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sofer profesionist.adevar sau confuzie? maddalina maddalina va rog sa ma elucidati intr-o problema. luna trecuta am depus un dosar pentru angajare ca sofer autoutilitara salvare. la depunerea dosarului , o doamna imi ... (vezi toată discuția)
Instructor auto - vechime conducator auto milikutza milikutza Buna ziua, nu stiu exact cum sa pun intrebarea dar sper sa intelegeti ce vreau sa spun :) ..... Fratele meu este instructor la o scoala de soferi pentru ... (vezi toată discuția)
Atestat taxi StoianRadu StoianRadu Am o condamnare ,,cf.art. 396 alin.4 NCPP,art.396 alin.10 NCPP, art.396 alin. 1 NCPP Condamna la 10 luni inchisoare cf.art. 83,84 NCP dispune amanarea ... (vezi toată discuția)