avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 229 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate GDPR
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

GDPR

Buna ziua, am niste date personale pe mai multe forumuri, ei mi-au spus ca o sa le stearga in 30 zile, care este termenul corect?
Ultima modificare: Duminică, 5 August 2018
Catalin_Paul, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters487475 , utilizator 21:13, 5 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
30 de zile este un termen corect, in masura in care legea considera acest interval ca fiind rezonabil. Au obligatia sa va anunte cand sterg datele personale. Ideal ar fi sa fac acest lucru in 24 de ore, maxim 15 zile, insa fara sa fie obligati de autoritati... Dupa expirarea termenului, aveti optiunea sa faceti plangere la ANSPDCP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere birou credite ankalaura85 ankalaura85 Buna ziua, Care ar fi temeiul legal pentru a formula o cerere catre banca pentru a sterge istoricul negativ din Biroul de Credit, avand in vedere lipsa ... (vezi toată discuția)
Stergere cont aheo aheo Buna ziua. Fiti amabil am si eu o problema. Sunt inscris pe un forum de discutii pe internet si doresc sa-mi sterg definitiv contul si datele personale. ... (vezi toată discuția)
Birou de credit ElenaEne96 ElenaEne96 Buna seara , am si eu o intrebare .. am avu un imprumut la o institutie nebancara .. am avut intarziere la plaata ratelor si am fost bagata in birou de credit ... (vezi toată discuția)