avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Un avocat urgent!
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Un avocat urgent!

Sunt persoana targetata si am fost adus intentionat in asa situatie incat abia sa imi permit strictul necesar. Am probleme de sanatate si nu ma pot deplasa pe distante prea mari. Am contactat cateva ONG-uri de la noi si le-am cerut ajutorul dar nu mi-au raspuns. Au fost incalcate mai multe articole atat din codul penal cat si cel civil. As avea nevoie de un avocat cat mai urgent care sa ma reprezinte intr-un proces la Curtea de Apel Bacau pe gratis sau macar sa ma indrume cum sa deschid eu singur procesul indiferent din ce localitate e sa ii explic situatia si sa comunicam eventual online sau prin telefon.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:40, 10 August 2018
Regulamentul forumului nu permite reclama
Puteti accesa catalogul consultantilor si daca gasiti persoana specializata in localitatea dv puteti sa o contactati prin mesagerie privata sau puteti face solicitare oficiala direct la baroul local de avocati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat bacau DanielScorus DanielScorus Buna ziua. Nu stiu daca am posta unde trebuie, dar as avea nevoie de ajutorul unui avocat specializat pe retrocedari de padure, pentru a ma reprezenta in ... (vezi toată discuția)
Cine imi poate recomanda avocat specialist in amanari? theWriter10 theWriter10 Buna ziua , Va multumesc pentru acceptare in comunitate. As dori daca se poate unde pot gasi avocat sau o recomandare de avocat specializat in amanari in ... (vezi toată discuția)
Avocati buni in constanta iulianastefan iulianastefan ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul... (vezi toată discuția)