avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati buni in Constanta
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati buni in Constanta

ce avocati buni sunt in constanta? nu foarte scump si sa nu poate sa fie mituit.Mentionez ca sunt partea vatamata nu vinovatul...
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 21:16, 5 August 2014
Sunt multi avocati profesionisti in baroul Constanta
Regulamentul forumului nu permite reclama
Aveti posibilitatea sa analizati tabloul consultantilor de pe forum si daca gasiti persoana specializata in speta dv,puteti sa il contactati prin mesagerie privata
Succes !
:offtopic:
Interventie moderator
Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților , iar daca doriti puteti lua legatura cu colegii avocati prin intermediul mesageriei private sau prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/content/con...
Acest topic se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocati Maria_1980 Maria_1980 Buna seara, As dori sa va rog sa imi comunicati numele unor avocati foarte buni, cei mai buni indiferent de costuri, in materie de penal. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Avocat specializat in dreptul muncii ContSters287513 ContSters287513 I-mi poate recomanda cineva un avocat specilaizat in dreptul muncii? (vezi toată discuția)