avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj familie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj familie

La partajul bunurilor, după divorț... În ceea ce privește locuință, mama care în grija copiii poate obține un procent de 75% din valoarea acesteia, sau spațiul ei?
Mulțumesc anticipat! O zi buna tuturor
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 09:03, 17 August 2018
N-are nici măcar o legătură tangențială stabilirea locuinței minorilor cu partajul.
Pentru a obține mai mult, va trebui să facă dovada unei contribuții mai mari la dobândirea bunurilor.
Ultima modificare: Vineri, 17 August 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre partaj mihnea98 mihnea98 Buna ziua! Am si eu o intrebare: fratele meu este in proces de divort cu sotia lui. Au avut o casnicie de 15 ani, au 2 copii minori si o casa care a fost ... (vezi toată discuția)
Divorț și partaj sunt într-o situație care mă depășește și ... Marina61 Marina61 Buna seara! Sunt într-o situație care mă depășește și m-ar ajuta enorm sfaturile dumneavoastră. Situația este urmatoarea: sunt căsătorită de 10 ... (vezi toată discuția)
Cum se face partajul in caz de divort? Jenu68 Jenu68 Buna seara! Avem o situatie speciala. Suntem casatoriti de 20 ani, avem trei copii si am inceput de la 0. Pe parcursul casniciei am avut mai multe locuinte ... (vezi toată discuția)