avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit datorat pentru vanzare apartament
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit datorat pentru vanzare apartament

Se datoreaza impozit la ANAF pentru doua apartamente vandute in acelasi an?Mentionez ca unul l-am vandut la valoarea de 269700 lei iar celalalt la valoarea de 246500 lei. Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: deliasfarlea , utilizator 17:21, 17 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Începând cu 1 februarie 2017, nu se mai percepe impozit pe venitul din transferul proprietăţilor imobiliare din patrimoniul personal pentru tranzacţiile imobiliare care au o valoare sub 450.000 lei.
in cazul dvs, valoarea se raporteaza la fiecare tranzactie in parte, deci nu, nu trebuie sa platiti impozit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit la vinzare imobil Violin2 Violin2 Buna ziua. Se mai plateste impozit la vinzarea unei proprietati? Locuinta si teren. Daca da, care este procentul? Multumesc (vezi toată discuția)
Taxe catre stat pentru un teren vandut marinamarina marinamarina Buna ziua , Cat la suta percepe statul din pretul unui teren .Mentionez ca am cumparat un teren de casa in 2015, situatia face sa nu mai pot construi casa ... (vezi toată discuția)
Rugaminte la denumire act zahioan zahioan In data de 18-03-2017 am rugat sa mi se spuna ce act trebuie sa cer de la o Primarie pentru un imobil si terenul aferent, pentru a le putea compara cu ... (vezi toată discuția)