avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... spor vechime
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

spor vechime

Care este momentul in care se aplica prevederile art. 10 din legea nr. 153/2017 - Legea salarizarii bugetare ? Cum se diferentiaza salariatii functie de vechime ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Art.10 din Legea 153/2017 se aplica incepand cu 01.07.2017 pentru situatiile aparute ulterior acestei date.
Problema este cu salariații care teoretic ar trebui sa treacă intr-o alta gradație , având in vedere vechimea . Ex . O persoana a trecut de 10 ani vechime și nu este trecută intr-o alta gradație .
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
CONS. JURIDIC, utilizator
Pentru care motiv nu este trecuta, deoarece gradatia se acordă cu începere de la data de întâi a lunii următoare celei în care s-au împlinit condițiile de acordare ?

Se motivează cu lipsa cadrului legal .
Se motivează cu lipsa cadrului legal .

Alte discuții în legătură

Spor vechime in institutiile bugetare mary62 mary62 Buna seara , Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema legata de salariu de incadrare a unui angajat din domeniul bugetar ! Astfel , legat de art. ... (vezi toată discuția)
Spor vechime mary62 mary62 Buna seara , Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o problema legata de salariu de incadrare a unui angajat din domeniul bugetar ! Astfel , legat de art. ... (vezi toată discuția)
Reincadrari pe post oanaportar oanaportar Buna ziua ! Astazi, de la institituia ierarhic superioara ni s-a solicitat sa se faca reincadarile pe post ale salariatilor cf. Legii noi a salarizarii ... (vezi toată discuția)