Buna ziua,
1. Administratora blocului in care locuiesc, a montat un calorifer lipit de peretele exterior al apartamentului ei, pe casa scarii, la parter. Acesta nu este necesar locatarilor, intrucat este un bloc mic, cu doua etaje, 8 apartamente care este bine etansat, usile au sistem de inchidere, Stricta lui utilitate este doar pentru administratora care astfel isi incalzeste peretele pe banii nostri. Cheltuielile cu acest calorifer le imparte la toti locatarii in mod egal, nu pe cota in diviza, Personal, am solicitat sa se dezinstaleze pentru ca este total inutil locatarilor sau sa nu fiu pusa la plata. Eu locuiesc la etajul doi (ultimul) si suport cheltuiala mare cu incalzirea pe timpul iernii blocul neavand acoperis, doar terasa unde se depune zapda si gheta. Refuzul administratorei a fost, citez, "caldura de la caloriferul de la parter urca"!!
Mentionez ca suntem o asociatie de proprietari dar nu avem presedinte si nici cenzor iar administratora figureaza fara vreun venit primit pentru munca prestata (o lista de intretinere afisata la doua-trei luni). Isi scoate o suma de bani prin rubrica "alte cheltuieli", bonuri de benzina.
Ce pot face in aceste conditii? Am acceptat ani la rand aceasta situatie dar deja valorile au crescut si nu mai sunt dispusa sa platesc.
2. Tot administratora si-a construit ilegal sub apartamentul ei. la subsolul blocului, inca un apartament cu toate dotarile, inclusiv o baie, intrarea facandu-se de la ea din casa pe o scara construita de ea.
3. A ocupat zona verde a blocului parcand doua masini ale firmei, blocand accesul unei masini de pompieri in caz de nevoie. Asta, desi, are un garaj construit pe domeniul public cu pod si dedesubt o rampa de reparat auto, ea si sotul ei detin a firma de instructori auto.
4. Nu accepta sa-mi deconteze cheltuielile cu reparatia acoperisului, pe care le suport personal de foarte multi ani, sa nu mai ploua in apartament. Justifica prin faptul ca am refuzat mansardarea blocului?!
Aceasta administratora nu se ocupa de absolut niciuna din problemele blocului, respectiv curatenie, reparatii, iluminat, etc.
La etajul meu am pus o sursa de lumina de la mine din apartament, pentru scara blocului pe cheltuiala mea.
Imi cer scuze ca cer ajutor calificat pe acest forum, dar s-au adunat prea multe si aceasta doamna refuza dialogul. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns:
ynocentta , utilizator
16:51, 21 August 2018