avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Find angajat la o firma mi sa propus folosirea mașina ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Find angajat la o firma mi sa propus folosirea mașina personala

BUNĂ ZIUA ,
FIND ANGAJAT la o firma ca șofer mi sa propus efectuarea ,transportului personalului de la servici pana la domiciliu sa efectuez ,serviciul cu mașina personală,care ar fi calea legală pentru un contract de închiriere a mașini cu anumite clauze efectuarea serviciului corect
Cel mai recent răspuns: , 19:47, 31 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va incheia un contract, cu drepturi si obligatii pentru fiecare parte contractuala.
îmi puteți trimite un model de astfel de contract
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Utilizarea masinii personale in interesul angajatorului
[ link extern ]

Model contract
[ link extern ]

[ link extern ]

VA MULȚUMESC ENORM SUNȚE TI UN ADEVARAT PROFESIOINIST

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasari in interes de serviciu cu masina personala-cum se deconteaza? ramo1305 ramo1305 Buna ziua! Apelez la Dvs. toti cei care utilizati forumul Avocatnet.ro pentru a ma ajuta intr-o problema legata de transportul in interes de servici cu ... (vezi toată discuția)
transport local in regim de Închiriere - contract? DLucian05 DLucian05 Buna ziua, Sunt interesat de partea legala din spatele serviciului local in regim de inchiriere cu sofer in Bucuresti. Mai exact, sunt interesat de partea ... (vezi toată discuția)
Firma inchiriere masini angcris angcris As dori sa-mi deschid o firma de inchirieri masini.Ce vechime pot avea masinile oferite spre inchiriere? (vezi toată discuția)