avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1270 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... refinantare credit ipotecar, clauza de uzufruct viager
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

refinantare credit ipotecar, clauza de uzufruct viager

Buna ziua,

Am contractat un credit ipotecar in urma cu 4 ani, pentru cumpararea unei case. La momentul respectiv cand s-a facut actul de v.c s-a facut si o clauza de uzufruct viager in favoarea socrilor.
Acum am dori sa facem o refinantare a creditului. Intrebarea este daca exista vreo banca care accepta ipoteca pe un imobil care are clauza de uzufruct viager? Care ar fi rezolvarea acestei situatii pentru a putea face refinantarea? Ar fi de ajuns semnatura socrilor ca sunt de acord cu imprumutul sau ar trebui stearsa caluza de uzufruct?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 09:12, 9 Noiembrie 2009
Cel mai bine contactati banca!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzufruct pe imobil ipotecat potyi potyi Buna ziua, Situatia noastra se prezinta astfel: am dori sa contractam un credit de nevoi personale cu ipoteca. Problema e ca imobilul este grevat de sarcini ... (vezi toată discuția)
Executare silita - imobil cu uzufruct viager bloki bloki Buna ziua,doresc sa va spun pe scurt:in 2011,am facut un imprumut, cu contract notaria, gajand casa.Nu am reusit sa restitui suma imprumutata si mi s-a licitat ... (vezi toată discuția)
Uzufruct viager cetatean strain roxikira roxikira sotul meu are un apartament trecut pe nume..de la mama lui...exista un act de vanzare-cumparare in care se stipuleaza ca mama lui are drept de uzufruct ... (vezi toată discuția)